Comentaris recents

  Arxius

  Categories

  • No hi ha categories
  • Processos

  1
  /
  3
  /
  • Assessorament
  • Disseny i planificació
  • Producció
  • Muntatge
  • Comunicació

  Assessorament

  Assessorem als nostres clients tant del disseny com dels materials i la manera mes adequada d’efectuar les tasques a realitzar, l’orientació per fer la proposta mes adient en cada projecte.

  Disseny i planificació

  Dissenyem i planifiquem tot el procés per poder fer efectiva la proposta, les ultimes tecnologies amb el disseny assistit per ordinador ens donarà una visió amplia del nostres projecte i a mes ens permet la optimització al procés de fabricació i ens permet guanyar en efectivitat i ritme de les nostres tasques.

  Producció

  El projecte ja entregat i aprovat per el client passa al procés de fabricació. Les nostres instal·lacions modernes i actualitzades als nous temps ens permet realitzar la fabricació amb períodes de temps més ajustats i amb una qualitat superior.
  Disposem d’unes instal·lacions de fabricació de 1.200 m2 amb màquines d’última generació com el control numèric, aplacadores, seccionadores, angular per fer finestres, etc… que ens permeten fabricar tot tipus de mobiliari i massís.

  Muntatge

  El procés del muntatge per la nostra empresa és dels més importants, el nostre personal format i capacitat farà els treballs necessaris per causar el menor impacte al dia a dia d’aquesta operació, una de les més complicades de tot el procés per la seva complexitat, dificultat i per manca d’espai.

  Comunicació

  Els nous temps ens demanen una comunicació permanent amb els nostre client, tant per les garanties dels nostres productes com per la possibilitat de fer més projectes amb ells. Les xarxes socials i els nostres newsleters ens ajuden a tenir una comunicació més fluïda on donar a conèixer les nostres novetats.