Comentaris recents

    Arxius

    Categories

    • No hi ha categories

    Reforma d’una vivenda al carrer París

    Inici  /  Portfolio Item  /  Reforma d’una vivenda al carrer París

    Tant la llumisositat amb els blancs com la fusta de pi, és un dels signes d’identitat de l’estudi S1GLA, què van adaptar en aquesta vivènda del carrer París de Barcelona.

    La cuina DICA, amb el característic model Soho de portes enmarcades en blanc polar, juntament amb uns mobles alts fets a mida d’abet tricapa és un dels punts focalitzadors de la vivenda.

    Aquesta s’obre al saló menjador, on trobem una prestatgeria dissenyada pel Bernat Riera amb perfils de 4x4cm de pi massís.

    També resalten les portes i finestres restaurades que mantenen el caràcter de la casa.

    A la zona de l’entrada, s’han aprofitat molt bé els espais, enmarcant el moble de rebedor amb dues portes pibotants que donen accés a un dormitori i al bany, on es va plantejar un sostre OSB. 

     

    • Parquet
    • Projecte realitzat per l'estudi S1GLA
    • Reforma integral
    aquest projecte ha estat compartit 0 vegades
     000